Regisztrálj, hogy minden új blogbejegyzéshez és más fontos információkhoz hozzájuss:

2014 ősz divatszínei

Az ősz beköszöntével egyre több barna, sötétkék és fekete ruhadarab kerül elő a gardróbokból. Sokan szeretik ezeket az árnyalatokat, számukra hozzá tartozik az ősz hangulatához. De jobban szemügyre véve a szóban forgó őszi szetteket, beláthatjuk, hogy a barna-fekete, barna-sötétkék színpárok eléggé deprimálóak.

Még mielőtt erőt venne rajtunk a búskomorság, nézzük meg, milyen színeket ajánlanak számunkra az idei őszi szezonban a tervezők és válasszuk ki magunknak azokat az árnyalatokat, melyekkel feldobhatjuk a szekrényben sorakozó szomorkás ruhákat.

1. A ragyogó középlila, a "Radiant Orchid" (Pantone 18-3224) kellemes, nyugodt, kiegyensúlyozott hatású árnyalat. Jól párosítható a sötét és a világos, a meleg és a hideg árnyalatokkal egyaránt.

2. A királykék "Royal Blue" ( Pantone 19-3955) elegáns, fenséges, ugyanakkor élénk árnyalatával elűzi a komor hangulatot.

 3. Az alumínium szürke "Aluminium" (Pantone 16-1107) remek kiegészítő szín. Önmagában az alumínium szintén nem tartozik a vidám színek közé, de más színekkel, akár a szürke más árnyalataival kombinálva izgalmas és elegáns eredmény érhető el.

 4. A pasztell, barnás árnyalatú sárga „Mosted Yelow” (Pantone 14-0837) melegségével, szűrt ragyogásával az őszi természet jellegzetes színe.

 5. Az élénk lilásvörös „Sangria” (Pantona 19-2047) a kollekció legüdítőbb színe, mely emelkedett, vibráló, energikus hatást kelt.

6. A pasztell mályva „Mauve Mist” ( Pantona 15-3207) a színkollekció harmadik lila árnyalata. Ez a pasztell lila a romantika és a nőiesség szimbóluma.

7. A rózsaszínes barna „Cognac”  (Pantona 18-1421) is a tipikus őszi színek sorába illik, melegséget, biztonságot, érettséget hoz a 2014. évi palettára.

 8. A meleg és pasztell piros „Aurora Red” (Pantona 18-1550) visszafogottabb, kifinomultabb, mégis melegebb árnyalat, mint az egzotikus Sangria. 

 9. A hideg kobaltkék „Bright Cobalt” (Pantone 19-4037) ellenpontozza a sárga és a barna meleg árnyalatait. A királykékhez képest visszafogott, hűvös és kimért kobaltkék remekül illik az idei őszi színskálába.

10. Végül a ciprusfa zöldesszürke színét idéző „Cypress” következik (Pantone 18-0322), mely szintén a természet színe és mint ilyen, a nyugalmat, az állandóságot testesíti meg. 

pantone_2014

pantone

 

 

Vissza
Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Ha a blogom egyik bejegyzése ragadta meg a figyelmedet és most jársz először a honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam!
2010 óta foglalkozom stílustanácsadással, emellett sminkes is vagyok. Több ezer elégedett ügyfél és számtalan szakértői megbízás áll a hátam mögött.
A stílustanácsadáson túl 25 éves kommunikációs tapasztalatom van, így nem csupán stylistként közelítem meg a hozzám fordulók adottságait, hanem kommunikációs szakemberként is. Számos ügyfelem nem csak a megjelenésében kér tanácsot, hanem a cége, vállalkozása arculatának kialakításában, vagy megújításában is.
info@kommunikacio-stilus.hu +36 20 475 4977
ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

Ha stílustanácsadót keresel, érdemes körültekintően választanod, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatást kapj. Hogy mi az én módszerem és miért érdemes engem választanod, megtudhatod ebből a tájékoztató füzetből.

Fekete Márta

"Szeretném megköszönni a szakértő segítséget és maximális odafigyelést! Igazán értékelt embernek éreztem magam a nálad töltött órákban és ez az érzés aztán egész nap elkísért. Nagyon büszkén viseltem a sminket, sokan meg is dicsértek, hogy milyen szép. Este sajnáltam is lemosni."

Gáspár Andrea

"Hálásan köszönöm a velem töltött sok idődet, igazán élveztem minden percét! Az összerakott anyag óriási segítségemre lesz. A rengeteg információtól, amit kaptam, csak úgy zsong a fejem. :)"

Hlaváta Gyöngyi

"Nagyon köszönöm, még életemben nem volt ilyen jó sminkem, remélem én is el tudom majd készíteni! Nagyon jól éreztem magam Nálad."