K&S Stúdió - stílustanácsadás felsőfokon

Kapcsolat

Telefon: +36 20 475 4977

E-mail: info@kommunikacio-stilus.hu

A tanácsadások helyszíne Óbuda.

Néhány szó rólam:

Keszler Ágnes, kommunikációs szakember vagyok, 25 éve foglalkozom a kommunikáció különböző területeivel. Pályámat dekoratőrként kezdtem. Az azóta megszűnt Kirakatrendező és Dekoratőr Iskolában tanultak között szerepeltek például a vizuális kommunikáció, a színtan a vizuális elemek pszichológiai hatása.

Kommunikációs tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, ahol a verbális kommunikációban szereztem mélyebb ismereteket és PR tanulmányokat is folytattam.

Stílustanácsadói képesítésemet a ModArt Divatiskolában, sminkes oklevelemet pedig a Glamour Makeup Academy-n szereztem. 

A stílus, a megjelenés is egyfajta vizuális kommunikáció, amellyel még az előtt üzeneteket közvetítünk, hogy megszólalnánk. Éppen ezért, kommunikációs szakemberként azt gondolom, hogy a megjelenésnek jóval nagyobb a jelentősége a mindennapi életünkben, legyen szó akár álláskeresésről, munkahelyi előmenetelről, egy vállalkozás sikeréről, vagy társkeresésről, mint azt első blikkre gondoljuk.

Stílustanácsadóként és sminkesként szeretném Neked megmutatni, hogy a harmonikus megjelenés nem bonyolult tudomány, csupán néhány alapvető szabály és tudatos tervezés kell ahhoz, hogy megtaláld a stílusodat.

Szolgáltatásaim célja, 

- hogy magadra találj
- hogy az egyéniségedhez illő, stílusos megjelenésed legyen
- hogy pozitív üzeneteket küldj a megjelenéseddel a külvilág felé
- hogy jól érezd magad a bőrődben
- hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból

Szolgáltatásaim:

Üzenet küldése

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, itt hagyhatsz üzenetet. 24 órán belül válaszolok.

E-mail cím *:
Üzenet *:
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Bemutatkozás

Referenciák

Vendégeim visszajelzéseiből:

"Kedves Ágnes! Nem tudom mit csinált az én urammal, de miután kilépett Öntől egy órán keresztül beszélt színekről, stílusokról és olyan szavakat használt, amiket soha nem gondoltam, hogy valaha is kimond. Közölte velem, hogy mostantól 5 színen kívül többet is meg tud majd különböztetni, kidobhatom az összes barna ingét, mert az nem áll jól neki, felvesz majd pirosat és jelentsem be a szabóhoz. 2 percre van tőlünk itt Győrben egy szabó, eddig a be nem megy kategória volt. Kérdeztem tőle, hogy egy kicsit se unta? Bevallotta, hogy azért néha elvesztette a fonalat, de ahogy Ön körbe írta a rövid lábát, meg a rövid nyakát, az külön élmény volt és tanult Öntől. Neki feltesznek egy háromszorosan összetett mondatot és képes rá igennel vagy nemmel felelni, miközben átgondolta az összes lehetséges variációt. Szerintem az Ön hatására hamarosan megvesz olyan ruhadarabot, amit azelőtt sose. Hatalmas köszönettel, Hajnalka"

"A tanácsaid nagyon hasznosak lesznek, tisztában vagyok vele, hogy türelemre és időre van szükség, hogy  kialakuljon egy új alapruhatár, amiben majd jól érzem magam, de sikerült megmutatnod merre induljak el. Gratulálok a munkádhoz, szakmailag nagyon felkészült vagy, sok ismerősömnek meséltem mar Rólad, mert tényleg nagyon meg vagyok elégedve. Éva"

"Régóta olvasgatok stílus blogokat és számomra te vagy a leghitelesebb, legkifinomultabb, ezért is mentem el hozzád. Nem csalódtam! Külön élmény volt, hogy nem csupán a külsőmet, de a "lelkemet", a személyiségemet is igyekeztél megismerni. Úgy érzem, hogy a segítségeddel sikerülni fog új életet kezdenem. Hálával: Barbara"

"A múlt heti óra után másképp nézem a boltok kínálatát, vettem is egy pink felsőt. Hárman is szóvá tették, hogy mi ez a váltás, és ketten meg is dicsérték, hogy milyen jól áll :) Tényleg nagyon sokat javítanak rajtam a színek, köszönöm :)" Eszter

"Örülök, hogy találkoztunk, nagyon hasznosak voltak  a tanácsaid, amit igyekszem beépíteni. Az első élményem egy ruhaüzletben volt. Az új szempontrendszer, amit tőled kaptam, teljesen más irányba vitt el, ami számomra új és izgalmas kalandozásnak ígérkezett. Igyekszem ezek mentén átalakítani/felépíteni a ruhatáramat. Köszönöm a segítséget!" Margit

"Élmény volt ott lenni Nálad és azóta minden nap alkalmazom a tanultakat. Rengeteg inspirációt kaptam Tőled!" Zsuzsi

"Örülök, hogy eljutottam Hozzád és részt vettem a tanfolyamon!" Krisztina

"Köszönöm a rengeteg munkát! Nagyon izgi volt!" Zsanett

"Köszönöm a tanácsadást, nagyon hasznos volt. Jó érzés, hogy tudom mit kell keresnem az üzletekben." Ibolya

"A nyugodt, intelligens, kedves személyiséged és a sugárzó emberszereteted nagyon inspirálólag hatott rám. Köszönöm a pozitív gondolatokat!" Szera