Regisztrálj, hogy minden új blogbejegyzéshez és más fontos információkhoz hozzájuss:

Nyári lábbelik és a hozzá illő ruhák

Sokféle lábbelit viselünk a nyár folyamán. Most megmutatom, hogy melyikhez milyen öltözet illik.

A cipős szekrényben sokféle nyári cipő és szandál elfér. Érdemes többféle fazont vásárolni, mert nem lábbeli illik az összes nyári szetthez.

Vegyük sorra, hogy milyen cipőket viselünk a meleg hónapokban:

1. Szandál

Szandált talán mindannyian vásárolunk, mert kényelmes és szellős. Vannak lapos sarkú és magasabb sarkú, tele talpú és platform fazonok. Ezeket a stílusunktól függően mindenféle nyári szetthez felvehetjük.

Általános szabály, hogy szandált soha ne viselünk harisnyával. Nyáron különösen fontos, hogy a talpunk, sarkunk bőrét megfelelően ápoljuk, hogy a nagyobb igénybevétel mellett se legyen bőrkeményedés, vagy repedés a bőrünkön. Nyitott lábbelihez mindenképpen használjunk a lábkörmökre lakkot, ez is része lábápolásnak, és jól mutat.


2. Körömcipő

Hivatalos helyekre, esti alkalmakra nyáron is zárt elejű cipőt javaslok. A szandál nappali viselet.

Az idén nagy divat, hogy a cipő és a ruha egymás kiegészítő színei, azaz a kék-narancs, a piros-zöld, a lila-sárga színpárt választjuk, de jól mutat együtt a ciklámen és a türkiz is.


3. A balettcipő

A balettcipő hosszú ideje divatban van. Kényelmes és a klasszikustól a sportosig, sokféle ruhastílushoz viselhető. Különösen népszerű a magas hölgyek körében. A vastagabb lábszárral és bokával rendelkezőknek nem ajánlom, nekik jobban állnak a magasabb sarkú fazonok.


4. A klumpa

A fatalpú klumpák a sportos, vagy sportosan elegáns stílus kellékei. Javaslom, hogy inkább nadrággal és shorttal viselje, aki szereti ezt a lábbelit. Szoknyával slampos hatást kelt.


5. A papucs

A lapos, hátul nyitott szandál szintén nagy divat már hosszú ideje. Hosszú nyáriruhákkal, nadrágokkal jó összhatást keltenek.

Sokan összetévesztik ezt a lábbeli viseletet a strandpapuccsal, ami természetesen kizárólag fürdőruhához ajánlott.


6. A bebújós zárt cipő kényelmes viselet a nyár hűvösebb napjain, természetesen csak nadrággal, halásznadrággal, vagy shorttal.


 7. Végül a nyári fűzős cipő azoknak, akik szeretik a férfias viselet inspirálta női ruházatot.

 

cipo

A képek forrása: polyvore.com

Vissza
Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Helló, Keszler Ágnes vagyok, a te stílustanácsadód

Ha a blogom egyik bejegyzése ragadta meg a figyelmedet és most jársz először a honlapomon, engedd meg, hogy bemutatkozzam!
2010 óta foglalkozom stílustanácsadással, emellett sminkes is vagyok. Több ezer elégedett ügyfél és számtalan szakértői megbízás áll a hátam mögött.
A stílustanácsadáson túl 25 éves kommunikációs tapasztalatom van, így nem csupán stylistként közelítem meg a hozzám fordulók adottságait, hanem kommunikációs szakemberként is. Számos ügyfelem nem csak a megjelenésében kér tanácsot, hanem a cége, vállalkozása arculatának kialakításában, vagy megújításában is.
info@kommunikacio-stilus.hu +36 20 475 4977
ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

ISMERKEDJ MEG AZ ÉN MÓDSZEREMMEL!

Ha stílustanácsadót keresel, érdemes körültekintően választanod, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatást kapj. Hogy mi az én módszerem és miért érdemes engem választanod, megtudhatod ebből a tájékoztató füzetből.

Fekete Márta

"Szeretném megköszönni a szakértő segítséget és maximális odafigyelést! Igazán értékelt embernek éreztem magam a nálad töltött órákban és ez az érzés aztán egész nap elkísért. Nagyon büszkén viseltem a sminket, sokan meg is dicsértek, hogy milyen szép. Este sajnáltam is lemosni."

Gáspár Andrea

"Hálásan köszönöm a velem töltött sok idődet, igazán élveztem minden percét! Az összerakott anyag óriási segítségemre lesz. A rengeteg információtól, amit kaptam, csak úgy zsong a fejem. :)"

Hlaváta Gyöngyi

"Nagyon köszönöm, még életemben nem volt ilyen jó sminkem, remélem én is el tudom majd készíteni! Nagyon jól éreztem magam Nálad."