K&S Stúdió

Stílustanácsadás, sminktanácsadás, színtanácsadás felsőfokon

Színkártya

Ha jártál már színtanácsadáson, tudhatod, hogy a színtípus feltérképezése csupán az első lépés ahhoz, hogy harmonikus legyen a megjelenésed.

A színtípusodnak megfelelő színek kiválasztása kihívást jelenthet, hiszen például a hideg és a meleg árnyalatok megkülönböztetése, vagy a telítettség mértékének megítélése - különösen az üzletek félhomályában - nem könnyű feladat.

A K&S Stúdió speciális színkártyáját úgy terveztem meg, hogy a vásárlás során - legyen az ruházati termék, vagy sminktermék – könnyen megtaláld a színtípusodnak megfelelő árnyalatokat. 

A kártya tartalmazza a színtípusodra jellemző 40 legjobb színedet. Hogy könnyebb legyen a színek közötti eligazodás, az egyes árnyalatokat színcsoportonként elkülönítettem. 

Válaszd ki a színtípusodnak megfelelő színkártyát
és kattints a képre a részletekért!

A 40 legjobb színeden belül találsz semleges bázisszíneket, valamint fő- és kiegészítő színeket is, megkönnyítve ezzel egy jól variálható és minden igényt kielégítő, változatos alapruhatár összeállítását.

A színkártya azonban nem csupán a legjellemzőbb színeidet tartalmazza, de segítséget nyújt a színek párosításában is. 16 féle, a színtípusodra jellemző színhármast is találsz a színkártyában. Ha nehézséget jelent a színtípusodra jellemző harmonikus színösszeállítások kiválasztása, bátran használd ezt a segítséget!

A sminkszínek kiválasztásának megkönnyítésére a színkártya tartalmaz 32 féle, a szemhéj színezésére ajánlott árnyalatot, valamint a rúzs és a pirosító színeinek kiválasztásához is találhatsz színmintát.

 

A színtanácsadások során mindig elmondom, hogy a színkártyákon szereplő színeknél mindenkinek nagyságrenddel több színe van, ezek megtalálásához pedig a legjobb út, ha megpróbálod beilleszteni abba a színharmóniába, melyet a színkártyán szereplő színek alkotnak.

A K&S Stúdió színkártyái színcsoportokra bontva tartalmazza a színkör színeit, így egy adott szín megvizsgálása egyszerűbbé válik. Ugyanakkor a legjobb 40 színedet egyben is láthatod, így lehetőséged nyílik arra, hogy könnyebben ráérezz színtípusod színharmóniájára.

A színkártya elrendezése:

  • 1. oldal: elülső fedőlap
  • 2. oldal: az adott színtípusra jellemző színpaletta
  • 3-7. oldal: színcsoportok - 5x8 árnyalat
  • 8-9. oldal: 16x3 színkombináció
  • 10. oldal: szemhéj színező árnyalatok (32 szín)
  • 11. oldal: 6 rúzsszín + 4 pirosítószín
  • 12. oldal: hátsó fedőlap

A színkártya adatai:

  • 12 oldal, leporelló formátumban
  • mérete összehajtva kb. 7 cm x 10 cm, vastagsága kb. 0,5 cm
  • anyaga 200 grammos műnyomó papír

 A színkártyát A7 méretű esztétikus, zárható tokban kapod meg, hogy biztonságosan tárolhasd és magaddal vihesd a vásárlások alkalmával. Kis mérete miatt a színkártya a legkisebb női táskában is kényelmesen elfér.

 

Színkártya megrendelése

Rendeld meg a K&S Stúdió egyedi fejlesztésű színkártyáját!

Neved *:
E-mail címed *:
Posta címed (ahová a színkártyát kéred) *:
Számlázási címed (ha eltér a posta címtől):
Telefonszámod (nem kötelező megadni):
A színkártya kiválasztása *:
Ha egyéb kérdésed, megjegyzésed van, a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek itt írd meg!::
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!