Keszler Ágnes - stílustanácsadó

A negyvenen túli hölgyek stílusszakértője

Haj ügyeink

 

Téged is foglalkoztat a hajszíned, hajformád kiválasztása? Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen hajszínek és formák a legelőnyösebbek számodra? Hasznos lenne praktikus és könnyen megvalósítható ötleteket szerezni a hajápolásoddal kapcsolatban? Akkor köztünk a helyed! A workshop árának 50%-át bármely szolgáltatásom, vagy workshopom igénybevételekor levonom a végösszegből.

Még egyszer köszönöm Ági a kurzust, engem egész biztos, hogy túl tudtál lendíteni a kétségeimen. És nagyon érdekes és tanulságos volt a hajpróba is! Már meg is rendeltem a Khadi festéket, valamint hajlakkot. És elkezdem próbálgatni a küldött videók alapján a kontyokat. Mindegyik gyönyörű. Ha magamnak nem tudom megcsinálni, majd megkérem a férjem, hogy picit segítsen be. :-) Nagyon sokat segítettél, és úgy érzem teljesen rám hangolódva adtál tanácsot mind a hajszínben, mind a friza formában.

Klári

A hajszínek és hajformák kiválasztása a legtöbb nő számára nehézséget okoz. Van aki elégedetlen annak tulajdonságaival, van, aki a megújulást látja egy új hajszín, vagy hajforma kipróbálásában. A nagy kérdés csak az, hogy milyen is legyen az új hajstílus, vagy hajszín...

A stílustanácsadásokon sokszor azt tapasztalom, hogy a vendégeim meg vannak győződve arról, hogy jó a hajszínük és úgy gondolják, hogy az öltözködésben kellene új színeket találni, mert sehogy sem harmonikus az összhang. Nagy aztán a meglepetés, amikor kiderül, hogy éppen a rosszul megválasztott hajszín az oka a diszharmóniának.

Nos, itt akár a saját példámmal is előállhatok. Mivel gyerekkoromban mézszőke voltam, úgy gondoltam, a szőke haj biztosan jobban áll, mint az időközben bebarnult hajszínem. Csak amikor elkezdtem foglalkozni a színtípus elmélettel, lett világos, hogy a mézszőke már nem az én színem.

Miről szól a "HAJ ÜGYEINK" című online workshop

Az online workshop keretében egy általam kidolgozott szempontrendszer* alapján meghatározzuk a hozzád illő hajformát, stílust és színeket, de lehetőséged lesz arra is, hogy egy virtuális fodrászatban kipróbáld a különféle frizurákat és hajszíneket. Ezen kívül a hajminőségednek megfelelő hajápolási technikákról is beszélgetünk és természetesen minden, a témához kapcsolódó kérdésedet felteheted a workshop alatt.

*Mindazon tényezőket összeszedtem a hajminőségedtől, az életviteleden át a testi adottságaidig, amelyek szerepet játszhatnak a megfelelő hajstílus kiválasztásában.

Kinek ajánlom?

  • ha foglalkoztat a hajszíned, hajformád megváltoztatása, de nem tudod eldönteni, hogy milyen hajstílus illik hozzád leginkább
  • ha megváltozott az életviteled (pl. rendszeres testedzésbe kezdtél, vagy más munkakörbe kerültél) és az eddigi hajviseleted nem praktikus
  • ha te magad változol (gyermeked született, őszülsz, gyakran hőhullámaid vannak) és emiatt szükséges a hajstílusod megváltoztatása
  • ha felhagynál a hajfestéssel
  • ha szeretnéd egy stílustanácsadó véleményét meghallgatni a döntés előtt
  • ha szeretnéd virtuálisan kipróbálni, hogy milyen hajszínek és formák a legelőnyösebbek számodra
  • ha praktikus és könnyen megvalósítható ötleteket szeretnél hallani a hajápolásoddal kapcsolatban
akkor neked szól ez a workshop.

Kinek nem ajánlom?

  • Ha csupán a hajszíned foglalkoztat és még nem ismered a színtípusodat, akkor az online workshop adta keretek között nem tudom megmondani, hogy pontosan melyek a színtípusodnak megfelelő hajszínek.
  • Ha azonban nem csupán a hajszín érdekel, akkor a színtípusod ismerete nélkül is sok hasznos információhoz juthatsz a workshopon és később, egy személyes színtanácsadáson - melynek árából levonom a workshop részvételi díjának 50%-át - megtudhatod, hogy pontosan mely árnyalatokat érdemes választanod.

Hogy zajlik?

Az online workshop keretében az otthonod kényelmében és a vírusoktól biztonságban vehetsz részt egy hasznos és szórakoztató közösségi programon. Ezen a jó hangulatú virtuális találkozón a ZOOM meeting alkalmazás segítségével nem csupán engem és a beszélgetőtársakat látod, de az általam készített látványos és informatív slide-okat és fotókat is. A workshop előtt egy linket küldök majd az e-mail címedre, amelyet megnyitva tudsz csatlakozni a meetinghez. A ZOOM alkalmazás használata nagyon egyszerű, a szóbeli kommunikáció mellett chat funkciója is van.

Mivel kell készülnöd a workshopra?

Szükséged lesz egy jó minőségű portréfotóra, amelyen, a homlokod és a füleid is látszanak, tehát hacsak nem nagyon rövid, akkor teljesen hátrafésült. Ezen kívül jó, ha toll és papír van a közeledben.

Mennyibe kerül a workshop?

 Időtartama: 120 perc

 Ára 9.950 Ft/fő

Bónusz

A workshop árának 50%-át bármely szolgáltatásom, vagy workshopom igénybevételekor levonom a végösszegből, ha 2021 december 31-ig időpontot foglalsz.

Elégedettségi garancia

Ha a workshop után úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, írd meg nekem és visszautalom a részvételi díjat a számládra

Fizetés előreutalással

A jelentkezési űrlap kitöltése után kérlek, hogy utald át az esemény részvételi díját a megadott számlaszámra. Ezzel biztosítod a "helyedet"a workshopon. Ha mégsem tudsz részt venni a meghírdetett időpontban, akkor egy másik alkalomra átirathatod, vagy visszakérheted a részvételi díjat

Keszler Ágnes / 10918001-00000028-64390006 (UniCredit Bank)

Közlemény: online workshop

Időpontok:

2021. január 20. 18:00

2021. február 6. 14:30

További érdésed van? Írj, vagy keress bátran!

info@kommunikacio-stilus.hu

+3620 475 4977

Jelentkezem az online workshopra!

Neved *:
E-mail címed *:
Telefonszámod *:
Számlázási címed: *:
Színtípusod:
Lefoglalt helyek száma *:Kérdés, megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza
google-site-verification=BymNDThcaq9iRYTJKVcQOjn4qhm-ZPrIkSujbkakkB8